2009. július 17., péntek

2009. július 15., szerda

Ezüst kolloid

"Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek elpusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. Emellett igen hatásos csontregeneráló is, 50 %-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.Számos orvosi tanulmány irt a kolloid ezüst egyéb gyógyító hatásáról többnyire fertőző vagy vírusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, az őzkullancs okozta Lyme betegség stb. esetében, sőt több esetben még a rák ellen is sikeresnek bizonyult: Dr. Robert O. Becker – aki egyszemélyben volt a beteg és a gyógyító – állítása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak és visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősítették azt az állítást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.
Alkalmazható belsőleg:
Allergia, szénanátha esetén, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra, külsőleg bőrbajoknál. "

Ismeritek? Használtátok? Milyen tapasztalataitok vannak?

2009. július 14., kedd

1000 kéz tánca



Tekintettel a hozzá szükséges rendkívüli koordinációra, a teljesítmény akkor is bámulatos lenne, ha nem volnának valamennyien süketek, azonban mind a 21 táncos teljesen süket-néma.
Csupán a táncoktatóknak a színpad négy sarkából adott jelzései alapján hozzák létre ezek a különleges táncosok az összetett, kavargó látványt.
Nemzetközi debütálásuk a 2004-es paraolimpia záróünnepségén volt Athénban, azóta a csoport több, mint 40 országban járt. A 29 éves vezető táncosuk magas szintű művészeti képzettséggel rendelkezik. A felvétel Pekingben készült az ez évi tavaszi fesztiválon.