2010. július 22., csütörtök

OSHO


Meditálj, táncolj, énekelj és hatolj egyre mélyebbre önmagadban. Hallgasd a madarakat még figyelmesebben. A virágokat áhítattal és csodálattal figyeld. Ne légy jólértesült "mindentudó", ne címkézd fel a dolgokat. A "mindentudók" nagymesterei a címkézésnek, kategorizálásnak. Te inkább kezdj gitározni, vagy tanulj meg furulyázni. Nyílj ki az emberek számára és válj eggyé velük, mert minden egyén Isten egy másik arca. Tanulj minden embertõl. Ne félj semmitõl, a világ nem az ellenséged. Ez a világ anyáskodik fölötted, minden lehetséges módon támogat téged. Bízz, és egyszer csak feltör és elindul benned felfelé az energia - ez az energia a szeretet. Emiatt az energia miatt úgy érzed, magadhoz ölelnéd az egész világot, mert ebben az energiában a világ ölel téged. És amikor áldottnak érzed magad, mi mást tehetnél, minthogy megáldod az egész világot?A szeretet nem más, mint hatalmas vágy, hogy magadhoz öleld a világot.

2010. július 21., szerda

Kegyelem pedig létezik


Az újságírónő szerint minden emberben ott a jó, az eredendően tiszta. És ez néha egy mosollyal is előhozható. S bár az élet nagy próbatételek sorozata, tanulhatnánk e tekintetben is anyáinktól, nagyanyáinktól. Ők esténként, a kemény munka végeztével elcsendesedtek, imádkoztak, elsorolták gondjaikat, bajaikat. Lényegében így oldották fel, beszélték ki magukból a nehézségeket. Ma pedig még egy negatív felvételi eredménybe is belerokkannak fiatalok.

Zenélj!!!!




"Fejezd ki magad a zene segítségével. A tündérek arra buzdítanak, hogy énekelj, játssz valamilyen hangszeren, dobolj az ujjaiddal vagy kapcsold be a magnót.
A zene új magasságokba emeli a lelket. Megváltoztatja a hangulatodat és a szemléletmódodat. A tündérek zenélnek az ünnepeinken, mert tudják, hogy a zene gyógyító hatású. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra vezetnek, hogy vedd magad körül zenével. Bármilyen típusú zene megfelel, amely megmozdítja a lelkedet. A tündérek különösen kedvelik a vidám, gyors zenéket, mert ezek fokozzák az ünnepi hangulatot.
Zenélj te magad, vagy hallgass zenét a következő néhány napban, és figyeld meg, hogyan lesz derűsebb a hangulatod és emelkedik az energiaszinted. Talán azt tapasztalod, hogy újfajta zenék vonzanak, vagy valami olyan műfaj, amelyet régen szerettél. Figyelj meg minden dalt, amelyet rendszeresen hallasz a rádióban, vagy ami újra meg újra eszedbe jut. A szöveg vagy a dal által felidézett emlékek olyan üzenetet hordozhatnak magukban, amelyek választ adnak egy esetlegesen téged foglalkoztató konkrét kérdésre.
  1. Megerősítés: A lelkem mélyén most elfogadom és megtapasztalom a zene gyógyító erejét." 









2010. július 20., kedd

Titkos kert


Vigyázzanak rátok az ANGYALOK!

2010. július 6., kedd

Dalai Láma

Isten éltesse sokáig a Dalai Lámát!
Fotó: internet

"Öröm és boldogság csakis pozitív cselekedetek eredménye lehet."