2010. július 21., szerda

Zenélj!!!!




"Fejezd ki magad a zene segítségével. A tündérek arra buzdítanak, hogy énekelj, játssz valamilyen hangszeren, dobolj az ujjaiddal vagy kapcsold be a magnót.
A zene új magasságokba emeli a lelket. Megváltoztatja a hangulatodat és a szemléletmódodat. A tündérek zenélnek az ünnepeinken, mert tudják, hogy a zene gyógyító hatású. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra vezetnek, hogy vedd magad körül zenével. Bármilyen típusú zene megfelel, amely megmozdítja a lelkedet. A tündérek különösen kedvelik a vidám, gyors zenéket, mert ezek fokozzák az ünnepi hangulatot.
Zenélj te magad, vagy hallgass zenét a következő néhány napban, és figyeld meg, hogyan lesz derűsebb a hangulatod és emelkedik az energiaszinted. Talán azt tapasztalod, hogy újfajta zenék vonzanak, vagy valami olyan műfaj, amelyet régen szerettél. Figyelj meg minden dalt, amelyet rendszeresen hallasz a rádióban, vagy ami újra meg újra eszedbe jut. A szöveg vagy a dal által felidézett emlékek olyan üzenetet hordozhatnak magukban, amelyek választ adnak egy esetlegesen téged foglalkoztató konkrét kérdésre.
  1. Megerősítés: A lelkem mélyén most elfogadom és megtapasztalom a zene gyógyító erejét." 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése